• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Mooie Markies Geplaatst in Haarlem!

12:00 28-05

De Markies van Haarlem, een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonwering, heeft recentelijk een strakke markies geplaatst op de gevel van Olliver's! Een unieke en gevarieerde keuken met spannende gerechten in Haarlem. Deze op maat gemaakte markies voegt niet alleen functionaliteit toe, maar draagt tevens bij aan de esthetische uitstraling van het restaurant en het straatbeeld.

De eigenaar van het restaurant is zeer tevreden met de samenwerking met De Markies van Haarlem (onderdeel van De Huiscomponist). Naast bescherming tegen de zon zorgt de markies ook voor een gastvrije uitstraling en een aantrekkelijk straatbeeld.

De Markies van Haarlem staat bekend om vakmanschap, kwaliteit en uitstekende service. Mocht u interesse hebben in het verfraaien van uw restaurant, winkel of woning met op maat gemaakte zonwering, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met De Markies van Haarlem. Zij helpen u graag met advies en het vinden van de juiste maatwerk zonweringoplossing! 

Terug naar overzicht

De interieur specialist Haarlem

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.