Winnaar 1e prijs Lente Loterij!

Afgelopen lente hadden wij bij De Huiscomponist een loterij gaande waar u kon meedoen door u in te schrijven met uw ordernummer. Wij feliciteren Martin Eerhart met het winnen van een prijs ter waarde van €1500,-!  Dankzij zijn winnend ordernr van 181872 mag hij binnenkort €1500,- besteden in onze showroom.

Wanneer u een aankoop doet bij De Huiscomponist, welk product dan ook, dan ontvangt u van ons een ordernummer. Dit ordernummer kunt u invoeren op onze website van De Huiscomponist, en door onze Facebook pagina te liken activeert u hiermee uw lotnummer. Ook kunt u hiervoor een Google of Facebook beoordeling gebruiken.

Shoptegoed verdubbelen

Met uw ordernummer kunt u sowieso al een prijs winnen. Maar wist u dat u uw shoptegoed kunt verdubbelen? Dit doet u door een recensie te schrijven op onze Facebook of Google+ pagina. Schroom dus niet om een recensie achter te laten.. niet alleen waarderen wij het enorm, ook verdubbelt u hiermee uw prijs!

Verschillende afdelingen met veel top producten

De Huiscomponist heeft alles in huis om uw huis te voorzien van de beste producten. Onder andere hebben wij in onze showroom, de grootste van Noord Holland, een ruimte voor zonwering met bekende merken zoals Brustor en Somfy. Maar ook een hele afdeling gericht op Luxaflex dankzij onze inspiratie center. Bovendien hebben wij een hele afdeling gericht op vloeren, van laminaat tot pvc. Alles uiteraard voor een voordelige prijs.

Doe mee met de Herfst Loterij

Wilt u mee doen met de Herfst Loterij? Ook nu maakt u kans op één van onze prijzen! Klik op onderstaande button om mee te doen. Let op, u heeft hiervoor wel een ordernummer nodig!